Your Global distributor!

Το οραμα σας, η αποστολη μας

Famous Brands Global Distribution

Η Famous Brands

Η Famous Brands Global Distribution Ltd. είναι Κυπριακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στη Λεμεσό. Δραστηροποιείται στη βιομηχανία των παιχνιδιών με κύρια ασχολία την παραγωγή και διανομή επώνυμων δωροπαιχνιδιών τα οποία απευθύνονται τόσο σε μικρά σημεία λιανικής όπως περίπτερα και βιβλιοπωλεία όσο και σε μεγαλύτερα σημεία όπως παιχνιδάδικα και αλυσίδες σουπερμάρκετ.
Τα σήματα τα οποία αντιπροσωπεύει η Famous Brands Global Distribution είναι από τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως και ακολουθώντας τις εξελίξεις τις παγκόσμιας αγοράς παιχνιδιών συνεχίζει δυναμικά να εξελίσσει και να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της καθώς ήδη παράγει και διανέμει επώνυμα δωροπαιχνίδια σε πάνω από 21 χώρες.

Κοινωνική ευθύνη

Για τη Famous Brands Global Distribution Ltd. απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων των οποίων αντιπροσωπεύει και με αυτές τις αξίες συνεχίζει τη μέχρι τώρα ανοδική της πορεία. Με κύριο μέλημα λοιπόν το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών όλα τα προϊόντα διαθέτουν τις απαραίτητες εγγυήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Υπηρεσιες

Βασικοι λογοι για να επιλεξετε την Famous Brands Global Distribution!

Προωθητικες ενεργειες!

Σας βοηθούμε να δηµιουργήσετε διαφηµιστικές και προωθητικές καµπάνιες µε βάση τις ανάγκες κάθε χώρας

Επαγγελματισμος!

Έχετε ασφαλή διαχείριση αποθεµάτων και επαγγελµατική επανατοποθέτηση προϊόντων.

Εγγυημενη Επεκταση!

Εξασφαλίζετε το άνοιγµα της επιχείρησης και των προϊόντων σας σε νέες διεθνείς αγορές και νέα σηµεία πώλησης σε ελάχιστο χρονικό διάστηµα.

Αποθεμα!

Μπορείτε άμεσα και με ακρίβεια να μάθετε το απόθεμα των προϊόντων σας.

Προσβαση!

Έχετε αναφορά για τις ανάγκες και τάσεις στο λιανικό εµπόριο.

Αναφορα Πωλησεων!

Έχετε αναλυτική ανά προϊόν αναφορά πωλήσεων (Analysis of the sales results).

Ερευνα!

Έχετε άµεσα έρευνα αγοράς του προϊόντος σας.

Αυξηση!

Επιτυγχάνετε αύξηση στην αναγνωρισιµότητα του  brand της επιχείρησης και των προϊόντων σας (increase your brand’s awareness impact).

Δικτυο Διανομης!

Κάθε φορά που µας χρειάζεστε, ένα τεράστιο δίκτυο  διανοµής µε πάνω από 120,000 σηµεία πώλησης σε πάνω από 21 χώρες σε όλο τον κόσµο κινητοποιείται για σας.

Γιατι το οραµα σας, ειναι και δικο µας!

Η Φιλοσοφια μας

Από την ίδρυση της εταιρίας µας βασίσαµε τη φιλοσοφία µας σε βασικές και απαράβατες αρχές! Αυτές έγιναν ο λόγος που τόσες εταιρίες, από διαφορετικά µέρη του κόσµου, µας εµπιστεύονται!

Διότι:

  Διατηρούµε καθηµερινά ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών!
  ∆ίνουµε έµφαση στις ειλικρινείς, επαγγελµατικές και φιλικές σχέσεις µε τους πελάτες και προµηθευτές µας γιατί αυτό είναι το βασικό συστατικό της µακρόχρονης εµπιστοσύνης.
  Είµαστε αφοσιωµένοι στους στόχους των πελατών µας!
  Ποτέ δε σταµατούµε να εξελισσόµαστε και να ανακαλύπτουµε νέους τρόπους για αποτελεσµατικότερη εξυπηρέτηση.

Παγκοσμιο Δικτυο Διανομης

Η παγκόσµια αγορά, για κάθε εταιρία, µοιάζει µε άγνωστο τοπίο. Κάθε περιοχή διέπεται από τους δικούς της γραπτούς και άγραφους νόµους και κανόνες! Η Famous Brands Global Distribution στόχο έχει να γίνει η δική σας ασπίδα στο άνοιγµά σας σε αγορές άγνωστες, που κρύβουν κινδύνους ή απλά µπορεί να αποβούν εξαιρετικά χρονοβόρες!

Ένα παγκόσµιο δίκτυο!
Η Famous Brands Global Distribution  παρέχει ένα δυναµικό δίκτυο εξυπηρέτησης. Χάρη στα δίκτυα διανοµής των συνεργατών της, εξάγει κάθε προϊόν µε ταχύτητα και ασφάλεια, σε κάθε συνεργαζόµενη χώρα σε όλο τον κόσµο. Τα συνεργαζόµενα δίκτυα διανοµής είναι αυστηρά επιλεγµένα και άρτια εξοπλισµένα , και πληρούν όλες τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις, ώστε να καλύψουν κάθε

ανάγκη για τη σωστή µεταφορά των προϊόντων σας. Με πολυετή παρουσία και µεγάλη εµπειρία στο χώρο της διανοµής λιανικού εµπορίου και µε ένα µεγάλο αριθµό ανθρώπινου δυναµικού αλλά και µεγάλο στόλο αυτοκινήτων, παραδίδουν και παραλαµβάνουν έγκαιρα και µε ασφάλεια κάθε προϊόν. Με µεγάλους και άρτια εξοπλισµένους και πιστοποιηµένους αποθηκευτικούς χώρους, εξασφαλίζουν σωστή διατήρηση, ασφαλή αποθήκευση και προστασία σε κάθε εµπόρευµα.

Η εταιρεία μας, µέσω των συνεργατών της
Εξυπηρετεί χιλιάδες σηµεία λιανικής πώλησης σε κάθε χώρα. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες εµπορικού καταστήµατος κάθε µορφής και µεγέθους: περίπτερα, mini markets, travel points, υπεραγορές, βενζινάδικα, independent outlets, εµπορικά κέντρα κλπ.

 • Ιταλία
 • Γαλλία
 • Βέλγιο
 • Σλοβακία
 • Ισπανία
 • Ελλάδα
 • Ουγγαρία
 • Τσεχία
 • Αυστρία
 • Πορτογαλλία
 • Ελβετία
 • Φινλανδία
 • Γερμανία
 • Λουξεμβούργο
 • Σουηδία
 • Σλοβενία
 • Αγγλία
 • Εστονία
 • Χονγκ Κονγκ
 • Σιγκαπούρη
 • Νότιος Αφρική

Ποιοτητα και ασφαλεια των προϊοντων μας

Ως Famous Brands, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και ασφάλεια, για αυτό και όλοι μας οι προμηθευτές, στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία επιλέγονται με προσοχή έτσι ώστε να είναι επαγγελματίες στο χώρο και να πληρούν όλα τα πιστοποιητικά.

Οι μηχανικοί μας και οι ελεγκτές μας κάνουν ελέγχους στα προϊόντα που παράγονται από τους Ευρωπαίους αλλά και από τους Ασιάτες προμηθευτές μας, βεβαιώνοντας την ποιόττητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Παράλληλα έχουμε συνεργαστεί με τους πιο αναγνωρισμένους Διεθνείς οργανισμούς που και αυτοί με τη σειρά τους κάνουν τους ελέγχους τους πριν μας δώσουν τα πιστοποιητικά ότι τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ζητά ή Ευρωπαϊκή Ενωση για την ασφάλεια των προϊόντων αλλά και τις προδιαγραφές που ζητούν και άλλες χώρες όπου χρειάζεται.

Αφού ολοκληρωθούν όλοι οι μηχανικοί και χημικοί ελέγχοι που απαιτούνται από την νομοθεσία, τότε τα προϊόντα μας διατίθονται στην αγορά.

Σε Συνεργασια

logos_all2

Reaching your dreams!
FOCUSED, Desire is the key to motivation, but it’s determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal – a commitment to excellence – that will enable you to attain the success you seek.
Mario Andretti. 

Επικοινωνια

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Newsletter Powered By : XYZScripts.com